Waarom kiezen wij voor siliconen?

Als dakdekker kom je met veel materialen in aanmerking. Je leert de voor en nadelen van materialen kennen en bent altijd op zoek naar betere producten. Tegenwoordig zijn wij in de maatschappij op zoek naar duurzamere en milieuvriendelijke en veiligere materialen. Met siliconen dak coating hebben wij een product gevonden waar wij als bedrijf achter staan.

Bitumen wordt nog steeds aangebracht met open vuur dus dat kan gevaarlijk zijn. Elk jaar worden er nog steeds meldingen gedaan van branden door een dakdekker. Dit is ook een reden waarom wij gekeken hebben naar alternatieven en die zijn er inderdaad. Alle kunststof soorten hebben wij verwerkt. Tijdens onze zoektocht naar betere alternatieven kwamen wij siliconen dakbedekking tegen ook wel Siliconen roof Coating genoemd. Na alles over dit product uitgezocht te hebben en er mee gewerkt te hebben komen wij tot de conclusie dat deze siliconen dakbedekking een duurzame en milieuvriendelijke vervanging is van traditionele dakbedekking . Waar bitumen ongeveer 15 tot 20 jaar meegaat heeft siliconen dakbedekking een levensduur van meer dan 30 jaar. Deze siliconen heeft ook brandklasse B. Siliconen dakbedekking heeft een reflexwaarde van meer dan 90%, waardoor het in je woning of bedrijfspand het in de zomer tot wel 8 graden koeler blijft (kijk ook bij zonnepaneel rendement). De 90% reflexwaarde is zeer geschikt voor zonnepanelen. Door de witte siliconen halen de zonnepanelen een rendement van 100%. siliconen dakbedekking kan over Bitumen, PVC, TPO, metaal en beton. Door al deze voordelen zijn wij zeer enthousiast over dit product en laten u er graag kennis mee maken.

Voor meer productinformatie klikt u hier.

Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Rated 5,0 out of 5
juli 5, 2023

Ziet er netjes uit en beloofd ons voor lange tijd onbezorgd woongenot. De opwarming in huis is beslist minder dan eerst … lekker hoor, buiten 30° en binnen maar 23°. Ben erg tevreden. Straks kunnen er mooi panelen op het dak … al moet ik nu standaard ’n zonnebril op. wanneer ik ’t dak op ga. Top.

Bert Meijer