Onze siliconen dakcoating

Siliconen dakbedekking eb dakcoating aanbrengen

Koeler, duurzaam en minder energiekosten. Dit zijn voor ons enorm belangrijke zaken. Siliconen dakcoating ook wel siliconen dakbedekking genoemd is een product dat deze idealen perfect accentueert. Het is een dakbedekking die al meer dan 60 jaar in Amerika, Canada en Australië wordt gebruikt om daken te renoveren, en nu ook in Europa.

Dakrenovatie met Siliconen word brandvrij aangebracht is milieuvriendelijk en gaat langer mee dan bitumen

Siliconen dakbedekking wil met de beste siliconen werken die er op de markt is. Hier zijn wij ook al een hele poos mee bezig geweest en kunnen u nu vertellen dat wij dat gevonden hebben. In vergelijking met traditionele dakbedekking zijn onze siliconen een kwalitatief hoogwaardige en duurzamere dakrenovatie die wij voor u kunnen realiseren. Siliconen coating van siliconendakbedekking.com is bestand tegen UV-straling, en ook heeft stilstaand water geen effect op de werking van siliconen dakbedekking. Onze siliconen dakbedekking heeft daarmee een levensduur van meer dan 30 jaar.

De siliconen dakbedekking kenmerkt zich door hoge warmtewering van (90% reflex waarden) die uw binnenruimte in de zomer met wel 2 tot 8 graden verlaagt en daarmee zorgt voor een hoger woon en werk comfort, en ook uw energieverbruik tot 35% kan verlagen.

Omdat siliconen op siliconen vulkaniseert, kan laag op laag aangebracht worden. Dat betekent dat na 40 jaar weer 1 tot 1,5 mm siliconen laag aangebracht kan worden.

Doordat de siliconen 90% reflex waarde heeft en een laag oppervlaktetemperatuur op uw dak creëert, wordt er veel meer opbrengst door uw zonnepanelen gerealiseerd. Zie zonnepaneel rendement.

Milieuvriendelijk

Door het product in de afgelopen 60 jaar continu te verbeteren hebben wij een VOC vrij en milieuvriendelijk product op de markt gebracht. Wat betekend VOC, ook wel aangeduid in het Nederlands met VOS ?

Vluchtige Organische Stoffen zijn o.a oplosmiddelen en zijn slecht voor de gezondheid. Bij het inademen van VOS kan het een irriterend effect geven op de luchtwegen. Daarom hebben wij gekeken of er een silicoon op de markt is die dat niet heeft. Onze siliconen worden daarom geproduceerd zonder VOS. Daardoor worden er geen gebruik gemaakt van o.a. drijfgassen, weekmakers, en oplosmiddelen, maar is ons product gebaseerd op het gebruik van kwarts. Kwarts, het hoofdbestanddeel van zand, is het meest voorkomende mineraal op aarde, en daarmee makkelijk bereikbaar voor gebruik.

Doordat siliconen dakbedekking van een natuurlijk materiaal geproduceerd is, is daarmee ook de recycling eenvoudig. De ontleding bestaat uit alleen zand en kalk en kan daarmee eenvoudig worden gerecycled.

Onze siliconen dakbedekking heeft unieke eigenschappen zoals:

 • Milieuvriendelijke geen vervliegende stoffen (VOS vrij)
 • uitstekende hechting op vrijwel alle ondergronden
 • Levenslang UV-bestendig
 • Resistent tegen stilstaand water
 • Blijvend elastisch
 • Meer dan 90% zonreflecterend
 • Brandklasse: EU-klasse B roof (T1), KIWA getest
 • Bestand tegen alle weersomstandigheden
 • Energie besparend en meer rendement zonnepanelen
 • Brandvrij aanbrengen
 • Levensduur minimaal 30 jaar
 • Siliconendakbedekking.com geeft garantie van 10, 20 en 25 jaar


Gecertificeerd in siliconen dakbedekking

SiliconenDakbedekking.com is gecertificeerd. Dat houdt in dat wij gecertificeerd zijn om platte te daken te mogen voorzien van een siliconen dakbedekking.

Heeft het uw interesse gewekt maak dan een afspraak.

Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Rated 5,0 out of 5
juli 5, 2023

Ziet er netjes uit en beloofd ons voor lange tijd onbezorgd woongenot. De opwarming in huis is beslist minder dan eerst … lekker hoor, buiten 30° en binnen maar 23°. Ben erg tevreden. Straks kunnen er mooi panelen op het dak … al moet ik nu standaard ’n zonnebril op. wanneer ik ’t dak op ga. Top.

Bert Meijer